Co wy sobie myślicie że jak w google ktoś coś w pisze to co znajdzie ?
Fora na których ktoś zadał właśnie takie pytanie jak ja i odpisywali mu szukaj w google ...
Najlepiej zamknąć wszystkie fora, przecież google wszystko wie ...
Poza tym nie wiem czy to wina proxy...
Pomóżcie ... Google tworzą użytkownicy...
_________________ ..:: Naucz nas dbać i nie dbać, naucz nas milczeć ::..
Na pewno nie do pisania poradników "jak poprawnie robić abuse".
Maxpixel napisał/a:
Co wy sobie myślicie że jak w google ktoś coś w pisze to co znajdzie ?
Tak właśnie, wystarczy szukać i poprawnie formułować zapytania .
Maxpixel napisał/a:
Fora na których ktoś zadał właśnie takie pytanie jak ja i odpisywali mu szukaj w google ...
Najlepiej zamknąć wszystkie fora, przecież google wszystko wie ...
Nie lepiej publicznie napisać jak się robi klony i niech wszyscy robią abuse, przecież to jest taaaaakie fajne...
Maxpixel napisał/a:
Poza tym nie wiem czy to wina proxy...
Tym bardziej my nie wiemy. Skanera proxy tutaj nie dostaniesz.
Maxpixel napisał/a:
Pomóżcie ... Google tworzą użytkownicy...
A psują je ci, którzy nie potrafią szukać.
Nie wiem czy język angielski jest takim problemem, czy naprawdę google stały się niezrozumiałe, cóż, pomocy w abuse tutaj nie znajdziesz . To, że udostępniamy skrypt, nie znaczy, że dorzucimy do tego skaner proxy i jak z tego korzystać. Samo dostarczenie skryptu może być w celach edukacyjnych - ktoś może analizować sobie połączenia w języku mirc i inne polecenia, które są w nim wykorzystane, a opis, jak używać, byłby już małym przegięciem, a dzieci neo za dużo - uwierz.
_________________ Pomogłem? Usiądź i powiedz nagłos dziękuję, mi te punkty nie są potrzebne.
Masz jakieś pytania? irc.quakenet.org query Foreek
Jeżeli mnie nie ma, zostaw wiadomość na BNC, na pewno odczytam.
Klient IRC: mIRC Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2009 Posty: 45 Skąd: Gdzieś w PL
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 2:59 pm
Zamiast pytać jak klonować niech zapytają jak szukać w google wtedy na bank pomorzemy ,aczkolwiek jak ktoś nie wie jak korzystać z google to raczej niech kupi kalkulator i zrezygnuje z kompa i neta [ syfiarzom ( czyt.kloniarzom ) mówimy stanowcze NIE !!!! ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum